Madeira my dear

Arrived at Marina Quinta do lorde at noon. The bowthruster stopped working, so with some gusts of wind we had to be quick tying up the pontoon. Marion went to pick up the rental car at the airport with Els and in the afternoon all of us went to Funchal. After a search we found the shop Kees was looking for to buy fishing gear. The owner of the shop gave an extensive explanation of what we need and how to use it. After a drink and a tapas and some grocery shopping back to the marina to have dinner at the terrace of the restaurant full of sailors. Today we will do a trip around the island to end at Ponta Delgado to have dinner with Paz and Carlos at Casa de Capelinha.

One Reply to “Madeira my dear”

 1. Boegschroef: thermostaat sensor doorknippen. Was bij ons al gedaan.
  Sindsdien geen uitval op overtemp meer. Schijnt een bekend verschijnsel te zijn.
  Doe de groeten aan Paz en Carlos. Nog steeds een van de beste vakanties die we gehad hebben en die zeker Hanneke nodig had. Ook haar eten was fantastisch. Vooral de taart voor Hanneke de verjaardag hebben (lees Gerard) lang van genoten.
  Wij hebben vandaag de de webasto weer werkend gemaakt. Veel hete lucht slangen waren dicht geknepen of gewoon stuk. Zitten nu met de verwarming op 3 aan een glaasje wijn + snack en buiten regent het.
  Het is wel nu lekker warm binnen.
  Neem een lekker glas Madeira voor het slapen en succes met vissen later.

Comments are closed.