Bezoek

We liggen voor de marina voor anker. Terwijl we bezig zijn het bijbootje naast de boot te hangen zodat ik kan zwemmen, verschijnt er een officieel uitziende Rib. We vragen ons af welke instantie ons nu weer aan de tand komt voelen.

Het blijken 2 van de 250 op Aruba gestationeerde mannen/vrouwen van het Korps Mariniers te zijn die erg geïnteresseerd zijn in onze boot, we maken een gezellig praatje. Het schept een band dat we uit Harlingen komen, ze komen zelf ook ergens uit het noorden en kennen Harlingen goed.

Na de lunch zien we ze terug komen, ze willen ons ontvangen voor een drankje, maar dat mag dus niet, dus komen ze de biertjes maar even brengen! Die gaan meteen open! Wat een onthaal weer, goed toeven.

7 Replies to “Bezoek”

 1. Lieve Marion en Kees,
  Fijn de jullie er zijn. Nu nog twee weken op de boot blijven. Ik zal duimen dat je naar ned.terug kunt. Kusjes 😘

 2. Wat leuk die onverwachte gezelligheid! Er valt niet veel te doen daar voor de mariniers nu denk ik?
  De biertjes zien er zeer aantrekkelijk uit!
  Liefs uit Leiden

 3. De overtocht was lekker snel! Vast fijn om weer lekker te varen. En dan zo n geweldig welkom. Nu nog even wachten en dan zijn jullie weer ‘vrij’. Vrienden van ons kwamen pas met een reguliere lijndienst vanuit Korea naar huis. 15 passagiers en 12 bemanningsleden. Alle passagiers kregen business class. Tot snel!

 4. Hoi Marion en Kees,

  Even niet gevolgd en veel gebeurt!
  Mooi dat er beweging in komt voor jullie.
  geniet er nog even van en alvast goede reis voor straks.

  groet uit Harlingen // Peter

 5. Hee Kees en Marion! Die jongens van het Korps Mariniers zijn van de bootgroep, gestationeerd in de Mokbaai op Texel. Onze oudste zoon Hessel zit daar bij, heeft ook een jaartje op Aruba gezeten. Mooie plek!

  Geniet!

 6. Wat een gezelligheid op Aruba! Das best goed vertoeven zo; zeker als de biertjes vanzelf naar je toe komen. Enjoy!

Comments are closed.