Fijne Pasen!

Kees is niet de enige met goed gereedschap aan boord! Ik kan me culinair uitleven, we zijn zuinig met proviand, maar een paastaartje moet kunnen!

Asperges uit blik, niet zo lekker, maar ik hoef er niet een uur voor in de rij te staan😆
Biertje uit Suriname, altijd lekker, maar we zijn bijna door de voorraad heen😏
En iedere dag gaat de zon weer onder.

5 Replies to “Fijne Pasen!”

 1. Zo maken we er overal maar het beste van. Prachtige doos voor de superdeluxe staafmixer!
  En wat een idyllisch plekje!
  Niet druk daar….
  Veel liefs van Tante

 2. Ziet er goed uit! Geen verstopte eieren gevonden? Hier hebben we ook van de paasdagen genoten. Het was geweldig mooi weer. Hebben jullie al plannen gemaakt voor de route? Weer hele hartelijke groeten en liefs!!

 3. Ik heb inderdaad een drie kwartier in de rij gestaan bij de aspergeboer op 2 meter van mijn voorgangers , die een voor een naar binnen mochten. Maar dit toch liever dan uit blik! Met de aardbeien en slagroom als toetje , was het een heerlijke Paasmaaltijd . Zo komt ” splinter ” niet alleen de winter door , maar ook de lente. Liefs en groeten.

  1. Maar het was natuurlijk niet het eerste de beste blik, wel van een culinair merk, dus het was zeker niet slecht voor in een land waar er geen verse te krijgen zijn.
   En de aardbeien van hetzelfde merk, met dan wel weer verse slagroom, had ik in een cheesecake verpakt.

 4. Sorry een beetje laat dat ik reageer maar jou kennende Marion was de maaltijd natuurlijk verrukkelijk ! Kan niet anders !
  Tja hoe moet dat met jullie biertjes , zou jullie graag een kratje of tableau willen sturen maar helaas gaat dat niet ! 🤣
  Geniet van de stilte lieverds en van elkaar !
  Heel veel liefs Pa en Ma 👍🏻🍀❤️🥰

Comments are closed.